Bio – In relatie tot boekthema

Posted on

Groei en verbinding zijn haar twee voornaamste drijfveren in het leven.

Miranda Nanda Maria van Dijk (1965) werkt als trainer, counselor, spreker en auteur op het gebied van menselijke transformatie en organiseert al meer dan 20 jaar maatschappelijke initiatieven om mensen te inspireren en met elkaar te verbinden.

Met ruim 30 jaar ervaring in verandering, versterking, menselijke transformatie en psychosociale/psychologische problematiek, belicht zij tijdens haar aanmoedigende lezingen en via dit boek, de veerkracht en mogelijkheden die er zijn om een traumatisch verleden te overstijgen en wat dat jou kan brengen: INNERLIJKE BEVRIJDING.

‘Als baby en kind met een traumatisch verleden, moest ik nog veel trauma’s doorvoelen en verwerken, die vooral werden getriggerd in diepergaande vriendschappen en intieme liefdesrelaties. Ik moest leren wat hechten is, wat liefde is, wat veiligheid is en hoe je dat doet. Dat was een pittige en lange tocht met veel uitdagingen en dwars door de pijn en angst heengaan. Maar toen ik dat deed tijdens therapie, werd het helder, lichter en ervoer uiteindelijk na noeste arbeid dat ik mijzelf geheeld had. Ik voelde onvoorwaardelijke liefde en volheid in mij, dat was het grootste geschenk dat ik mijzelf kon geven. Daarna stroomde de vrijheid en creativiteit, en leefde ik in het licht en het nu.’

 

De auteur Miranda Nanda Maria van Dijk wil met haar boeken vooral haar aanmoedigende missie uitdragen:

‘Ik vind het belangrijk om taboegevoelige psychosociale thema’s in het licht te zetten, om wakker te schudden, de geest te verruimen en moed te stimuleren. Het beïnvloedt namelijk de kwaliteit van ons leven.’

Aanvullende info

Onderneming website

Persoonlijke website