Korte bio

Posted on

Groei en verbinding zijn haar twee voornaamste drijfveren in het leven.

Miranda Nanda Maria van Dijk (1965) werkt als trainer, counselor, spreker en auteur op het gebied van menselijke transformatie en organiseert al meer dan 20 jaar maatschappelijke events en initiatieven om mensen te inspireren en met elkaar te verbinden. Met ruim 30 jaar ervaring in verander-management, empowerment, menselijke transformatie en psychosociale/psychologische problematiek, belicht zij tijdens haar aanmoedigende TRANSFORMATIE NAAR BEVRIJDING lezingen, de veerkracht en mogelijkheden die er zijn om een traumatisch verleden te overstijgen en wat dat jou kan brengen: BEVRIJDING.

De auteur Miranda Nanda Maria van Dijk wil met haar boeken vooral haar aanmoedigende missie uitdragen:

‘Ik vind het belangrijk om taboegevoelige psychosociale thema’s in het licht te zetten, om wakker te schudden, de geest te verruimen en moed te stimuleren. Het beïnvloedt namelijk de kwaliteit van ons leven.’

Aanvullende info

Onderneming website

Persoonlijke website