Lezing Transformatie naar BEVRIJDING

Posted on

Miranda Nanda Maria van Dijk is een ervaren en bezielde spreker. Regelmatig wordt ze gevraagd een lezing te geven bij zorg-, welzijns- of ggz organisaties, non-profit bedrijven, verenigingen, stichtingen en ook particuliere initiatieven, die geinteresseerd zijn in het thema van de lezing en haar recent verschenen boek.

Met 30 jaar ervaring in change-management, empowerment, transformatie en psychosociale problematiek, is haar lezing TRANSFORMATIE naar BEVRIJDING zowel een uitnodiging als aanmoediging om met nieuwe ogen naar het ingrijpend thema te kijken en wat dat jou uiteindelijk kan brengen: BEVRIJDING.

Deze lezing gaat over de veerkracht en mogelijkheden die wij hebben om ons traumatisch verleden te overstijgen. Als specialist op het gebied van persoonlijke transformatie combineert zij haar professionele kennis met haar ervaringsdeskundigheid.

‘Niets is absoluut, alles is onderhevig aan de eigen betekenis transformeren’, zegt Miranda.

Interesse om hier meer over te horen of een lezing te boeken? Vul dan het contactformulier in.

Tarieven liggen tussen € 500 en € 1500 (afhankelijk van omvang publiek, naambekendheid event, voorbereidingstijd en reisafstand).

Speciaal tarief: uitnodigingen voor lezingen met een minimale afname van 30 boeken.

Voor overleg, invulling en beschikbaarheid: neem vooral persoonlijk contact op via het contactformulier bij Contact/Boekingen.